(kirjoittaa ilmoitusta vihaisena kolmatta kertaa)


Eli alkoi vaivata hirveästi kun en ole päivittänyt tarkalleen ottaen...36 päivään. Eli yli kuukauteen O.o : D Syynä on ollut tähän pelkkä innostuksen puute ja...niin, elämä. Koulu, monien ajan viejä, on päättänyt taasen pitää hiukan taukoa, onneksi. Kuitenkin luulen että en ehdi tämän kaikeen hälinän keskellä tekemään paljon mitään osan eteen. MUTTA. Pelaamiseni on edennyt siihen vaiheeseen että ehkäpä puolivälissä mennään... Hidasta, tiedän. Osasta on tulossa siis aivan hillittömän lyhyt. Tai no, riippuu vähän.
 
Ollaanhan siellä päässä vielä hereillä ja elossa? Jos vastaus kuuluu: ”Kyllä, ainakin vielä” niin voimme jatkaa eteenpäin. Kun kerran otsikossakin lukee että ”jotain muutakin” niin sitten on jotain muutakin!: DD Ettei nyt jokainen kuolisi tähän tylsyyteen ja ainaiseen tekstiin niin piristetään vähän kuvilla! Joten siis: Olen tehnyt simsissä meidän taloamme (jossa tosin mittasuhteet ovat kirjaimellisesti päin männikköä) ja muuten monista puuttuu tapetit suun muut lattiat huonekaluista puhumattakaan. Mutta yhden huoneen olen kyhännyt. Nimittäin oman huoneeni. Mittasuhteet ovat aikalailla oikeat, ja huoneen muoto ja tällaiset ovat samanlaiset kuin oikeasti. Tapetitkin melkein samat. Mutta poikkeus on tavaroissa. Sillä kaikkia tavaroita ja huonekaluja en minulla ole ja jotkut asiat ovat eri paikoilla oikeassa elämässä. Mutta pidän kyhäelmästä itse kovasti:) Joten tässä hiukan kuvamateriaalia ja selostusta siitä, mitä olen tehnyt kun Lc:en ei ole ollut innostusta:


 
Näkymä on tällainen kun astutaan ovesta sisään. Oikeassa reunassa näkyy ovea, joka johtaa vaatekomerooni. Siellä säilytän myös tavaroitani joita en heti tarvitse. Joten se on samalla kuin "varasto" :)

Tämä kuva on otettu ikkunan edessä olevan "sohvan" kohdalta. Tuon riippukeinumikällien takana olevalla seinällä on sitten kaksi seinätarraa. Ne näkyvät sitten lopun kuvissa.

Tässä näkyy ns."kolo" jossa sijaitsee sänky telkkari ja muuta kivaa :) Tässäkin on myöhemmin lisätty seinätarra.

Sängyn päästä kuvaa. Huomatkaa söpöt tohvelit ja peilin yläpuolella oleva Princess-tarra.  Korituolin takana oleva seinätarrankin varmasti huomaa :)

Tästä kuvasta huomaa että pidän hirveästi tyynyistä, kynttilöistä ja pehmolelutkin ovat kivoja<3 Kirjahyllyn edessä oleva kori ja sen sisällä oleva lankakerä ja kesken jäänyt työ kuvastaa myös sitä että pidän paljon myös käsitöistä! Oikeasti virkkaan nyt baskeria : DD

Sängyn toisesta päästä. Näemme nyt kirjahyllyn ja löydämmekin sitten korin sen edestä ja korista lankakerän :)

Voisimme nojailla tässä korituoliin asetelluihin tyynyihin ja katsella tv:tä! Nojoo jatketaan kuitenkin kierrosta : D Huomaattehan Angel-tarran ja sen vieressä oleva pienen, suloisen otuksen.<3

Yei! Päivitettyä kuvaa : DD Tässä näkyy siis seinätarra joka ei ollut aiemmassa kuvassa päässyt mukaan. Mutta nyt ahtaudumme pieneen vaatekomerooni tuosta edessämme olevasta ovesta jonka nimesin vaatekomeron oveksi.

Kuva otettu nurkasta jossa säilytän maalaustarvikkeitani. Tästä näkyy vaatenaulakkoani.

Jaa kuvaa vaatenaulakolta päin. Oikealla näkyy vaatekaappini reunaa.

Sitten kuvasarja yksityiskohdista huoneessani :) Olkaa hyvä!

Sitten vielä huoneeni lintujen näkökulmasta. Kiitos kun jaksoitte pysyä mukana ja kiertää huoneeni : DD

Mutta sitten vielä asiaa. Olen tässä miettinyt että sitten kun joskus hamassa tulevaisuudessa Lc Hill kohtaa loppunsa, tavalla tai toisella niin aloittaisin jonkun tarinan tai sitten vain vaikkapa keskiaikalegacyn. Mutta mietin vielä. Niinsiis, mitä mieltä te, rakkaat lukijani, olisiko se hyvä idea? Näin. Ja sitten vielä seuraavan osan osakuvan julkistan. Eli osa 4 :)

Hejdå, vi ses!

// Mansikka sentään! Osakuvasta puuttuu osan numero x) Hupsista. Noo korjaan asian mahdollisimman nopeaan =)

~Pumpsi~