(Enkö sitten parempaa otsikkoa keksinyt x) )

Kakkososa tuli. Niinkuin lupasin, tämän viikon paikkeilla...Nytten pitäisi pitää pienoinen tauon paikka jos ensi viikolle paljonkin kokeita pukkaa.Sille melkein joka päivä opettaja imoittaa että seuraavalle viikolle taas kokeita oikein roppakaupalla! Sitä se viitosluokkalaisuus tuottaa...Kultaiset kiitokset muutes viime osan ainoille kommentoijille, Chiillalle ja Napulle kommenteista, piristää kovasti =).

Ystävämme Musiikkina pauhasi ihan kaikkea. Spotifya kun selaa ja muistaa jonkun laulajan niin pakkohan sitä on mennä kuuntelemaan : DD. Ja nyt, asetan teidät ihanaiset lukijani (joita oikein tuskin on, mutta ainakin ne kaksi jotka näyttäisivät seuraavan) siististi jonoon taakseni ja nenä kohti uuttaa osaa

____________________________________________________________________________

Viime osassa jäätiin siihen että Sointu ja Johnny muuttivat yhteen.Sointu toi mukanaan 19 000§ ja repussa oli vain taikatarvikkeita joita ei tietysti myyty pois.

Sointu käänsi päätään ja huokaisi. "Ehkä Johnny kultaseni tätä pitäisi...suurentaa. Nimittäin ei se meille kahdelle mahdu!"  Johnny oli soittanut oikopäätä puutarhuri T.Ulppaanille ja kutsunut tämän paikalle suurentamaan tätä lampea.Sitten hän oli soittanut R .Akennuksen suurentamaan itse talon. R.Akennus oli kaupitellut jo jonkin verran että koko höskä pistettäisiin maan tasalle ja alotettaisiin puhtaalta pöydältä...tai maalta.Mutta Johnny oli tähän vastannut jyrkän "Ei"n.

Ja tältähän se uusi home sitten näyttää! Omenapuu jäi ja lampea suurennettiin perustuksiin saakka ja siksi piti laittaa tuollainen terassin tapainen perustus. Itse mökkeröä väin laajennettiin kaikkiin muihin suuntiin paitsi eteenpäin. Kyllä tuolla talolla nyt ainakin jonkun aikaa pärjää =D

 

Ja ennenkuin astumme sisälle tutkimaan, on pakko näyttää tämä aaivan ihana Welcome-kyltti<3 On niiiiin sopiva juuri tuohon oven viereen ^_^ Ja nyt voimme jatkaa matkaa~

 

(Ja pahoittelut tuosta taivaasta)

Ja tämä on mahtava näkymä...kuntopyörälle, kun astutaan sisään.Oikeassa nurkassa oleva hökötus on stereot ja tuo valkoinen ovi vie makuuhuoneeseen, jonne emme vielä ihan mene. Ovikarmista näkyy keittiö.Vasemmalla puolella oleva hökötys on sitten tv.

Nyt sitten siirretään katseemme vasemmalle ja sieltä löytyy olohuone.Piti myöhemmässä vaiheessa vaihtaa kirjahylly kun tuosta ei saanut ihan kaikkia kirjoja.

Nyt mahdutetaan kaikki istumaan tai seisomaan tänne kuntopyörän luokse ja katsotaan eteenpäin. Näemme viulun ja toisen valkoisen oven joka johtaa vessaan. Mutta sinnekään ei vielä lähdetä. : D Vaan käänymme oikeaan ja siitä vielä oikeaan.

(Tuo vaalea kohta maassa on sitten vain moka. Sitä ei jäänyt kuitenkaan pysyvästi siihen =D )

Näkymä on tälläinen.Pieni ja simppeli keittiö mistä ainakin itse tyksin hirmuisesti! Tapetit sopivat ihanasti värimaailmaan joka täällä keittiössä on valkoinen ja musta.Huomatkaa ihana koriste ja "Queen of The Kitchen"-tarra joka on niin ihana<3Keittiössä käytetään myös hurmaavaa kattokruunua joka on sopivasti musta.Pienet koristeet pöydänkulmassa tuovat mukaan hiukan kodikkuutta =)

Tältä näyttää pöydänkulmasta. Yksinkertaisen kaunis ja liitutaulu jossa on myös mukana kello, sopivat ihanasti keittiöön.

Ja nyt kun käännymme ovenkarmista takaisin näemme tämän oven jonka nimesin jo alussa makuuhuoneen oveksi. Menkäämme siis siitä.

Tässä makuuhuone. Mielestäni onnistui myös hyvin. Tapetit ovat niin valloittavat<3 =D Makuuhuoneessa käytetään samanlaista väriä kun keittiössä.Sekaan on vain laitettu vaaleanruskeaa.Makuuhuoneesta löytyy myös kattokruunu, tosin vain vaaleana.

Nyt kipuamme sängylle mutta älkää suinkaan nukahtako!! Makuuhuoneen toisesta päästä näkyy ikkuna suoraan omenapuulle, ja meikkipöytä ja maalausteline näkyy edessämme.Nyt voidaan kuvitella tänne pari taulua ja muutakin kivaa koska rahat loppuivat valitettavasti kesken =D

Ja muistatteko sen olohuoneen kirjahyllyn viereisen oven? Kutsuin sitä vessan oveksi ja nyt tulimme tänne.Vessaan. Kaunis ja yksinkertainen.

Ja sitten kuva vessanpöntön päältä. Sopii kivasti tuo pyyhe ja sitten tuo "Bathroom"-tarra <3 ^__^

Ja sitten jokin hyvin epälintumainen lintu nappasi kameran haltuunsa ja lenteli ympäriinsä räpsien kuvaa. Kiitokset tästä kuvasta kai sitten menee sille ... olikos se sinitiainen...? Vai sittenkin punatulkku...sovitaan että papukaija!

Kävellessään sisälle Johnny ajatteli järkevästi että Sointu on hot. Oikeijoo selvä sitten Johnny, onhan se sitten...kai.= D

Johnny ajatteli tehdä ruokaa pikaisen talokierroksen jälkeen. Nyt oli luvassa Pehmeästi Pomppaavaa Paahtista ja...jotain&suolaa =D Johnny myös ihmetteli vessasta kantautuvaa ähinää ja melua ja oli näkevinään pitkät punaiset hiukset, ja pientä ääntä kuin olisi tossut hypähtäneet olohuoneen poikki makuuhuoneeseen.

Sointuhan siellä hyppi paikasta toiseen etsimässä uutta ja aina vaan uutta asustetta päälleen.Kaunis nainen hänestä kyllä lopuksi kuoriutui! Sointu muistaakseni joko piti punaiset hiuksensa tai sitten värjäsi punaruskeaksi.Mutta Sointu halusi lookinsa vähän epänoitamaisemmaksi, vaikka rakasti noituttaa ja taikaa suuresti.Hattu vain ei ollut paras valinta joten hän päästi hiuksensa vapaiksi, ja pitkät hiukset sieltä nutturalta paljastuikin! Tässä muuten vähän tietoa Soinnusta:

Sointu on horoskoopiltaan vesimies ja perhetavoite hänellä on. Suuresti hän toivoisi että 6 hänen lapsistaan menisi onneliisesti naimisiin<3 Soinnun luonne menettelee näin:

Sottapytty (0)

Ujo (3)

Laiska (3)

Vakava (3)

Kiltti (10)

Johnny kutsuikin Soinnun heti syömään kun sai ruuan valmiiksi eräästä tarkeästä syystä, myöskin sen vuoksi että oli herkullisia paahtoleipiä.Johnny kehui maasta taivaisiin Soinnun uutta tyyliä ja Sointu taas kehui Johnnyn mahtavia paahtoleipiä.

Sitten juu...Kihlaus. Johnny kaivoi pohjatonta takataskuaan haparoiden ja ojensi pienen mustan rasian kysyen: "Tu-tu-tttttuuuuu-tuleeetko vaimoksenni...i?" Ja oli antanut rasia kauhistuneena Soinnulle joka peitti suunsa käsillään ja tuijottanut rasiaa lautasenkokoisilla silmillä ja hihkunut "Tahdontahdontahdon HERRANJESTAS TAHDON!"

Sointu oli asettanut kauniin kimaltavan sormuksen sormeensa hymy korvissa. Johnny oli tästä hyyvin hurmaantunut ja katseli Sointua piiitkään kädet söpösti ristissä toisella olalla.

Näin.<3

 

Sointu näytti pitävän suuresti maalaamisesta, ja ei ihme! Soinnulla oli luovuuspisteet yhtä taitopistettä vaille! Logiikka oli täysissään. Johnny huuteli kumman innoissaan Sointua siistimään itsensä ja laittamaan juhlapuvun. Sointu oli hämmentyneenä keskeyttänyt maalauksen ja istahtanut meikkipöydälle.

 

Ja tässä näette syyn. Johnny ja Sointu päättivät mennä naimisiin...<33 Ensin Johnny laittoi sormuksen siististi Soinnun käteen...

 

Ja sitten toisin päin...

<3

Sitten siirryttiin keittiöön nauttimaan hääkakkua.Johnny tunki kakkua Soinnun suuhun vähän liikaakin kerralla ja Sointu yritti kiljua nauraen että suuhun ei mahdu enempää.Kun Sointu sai syötyä palan, molemmat nauroivat katketakseen.

Sitten nostettiin maljat tulevalle, itse hääparille ja uusille sukupolville.(Kuulostaa hirveän viralliselta >D)

Ja kaikki tietää mitä hääyö merkitsee? Hyvä. = D

Siinä he nukkuivat suloisina, yhdessä.

Sointu heräsi jo aikaisemmin kuin Johnny ja alkoi tehdä pientä välipalaa. Sotkuista puuhaa ilmeisesti tämä räiskäleiden teko. Sotkuisesti se ainakin sujuu Soinnulta : DD

Sointu samalla siivoili hiukan paikkoja.Hän nosti myös kakun pöydältä ja kumosi sen lavuaariin...Kyllä Sointu, se ei ollut järkevää.

Samalla Johnnykin tuli ahmimaan Soinnun tekemiä räiskäleitä ja Johnny otti puheeksi pikkuiset lapsukaiset. Hän ajatteli että Sointu voisi aivan hyvin olla raskaana, ja siitä Sointu alkoi miettimään.

"Se olisi kyllä ihanaa..." Sointu kuiskasi ja hymyili.

Sointu istahti sohvalle katsomaan hiukan tv:eetä kun oli pessyt astiat.

Pian Johnnykin saapui sohvalle Soinnun viereen ja kietoi kätensä Soinnun olalle. Sointu vain kikatti hiljaa ja painautui lähemmäs Johnnya.Molemmat hymyilivät toisilleen mitään sanomatta. Ihana pari<3 Sointu vain yhtäkkiä nousi ylös ja sanoi hymy korvissa: "Menen nyt tuonne ja älä tule hetkeen katsomaan, jooko?"

Tätä Sointu aikoi. Hän asettui makuuhuoneeseen, veti verhot ikkunoiden eteen ja laittoi oven lukkoon. Sitten hän asetti padan tulelle ja loitsukirjan patsasmaiselle alustalle. Sitten hän etsi sen oikean loitsun ja alkoi tehdä aineksia.

TÄMÄ ei todellakaan ollut loitsun tulos! =DD  Omenapuuhun vain puhkesi kauniit valkoiset kukat.=) Eikös silloin kukkien jälkeen pitäisi tulla...omenia?

Yö vaihtui aamuun ja posteljooni toi postilaatikkoon jotain... Johnny meni heti katsomaan (ja koska Sointu ei ollut nyt millään ehtinyt) mitä sieltä oikein tuli.

Voih, vain laskuja. Onneksi säästöistä löytyi tarvittava rahamäärä ja lasku pystyttiin maksamaan heti. Johnny vei sen sitten välittömästi postilaatikkoon takaisin, niin ei suurempia ongelmia tullut.

Johnny käväisi sisällä mutta joutui palaamaan takaisin pihalle kun kuuli taksin tööttäyksen. "Heihei muru!" Johnny huusi aivan seinän vierestä mutta makuuhuoneesta kuului vain padan hiljaista porinaa ja Soinnun hiljainen "Hei..."

Nimittäin Sointu puuhasi jotain muuta: "Tämä on aivan kohta valmis...Ihan kohta" Sointu hoki hiljaa.

Päivä vierähti yöksi ja Johnny tuli töistä. (Olenko vielä huomannut sanoa että Sointu on työtön?) Ylennys mukanaan! Tiskaajasta nousi Pikaruokalan kassa tai jotain vastaavaa =D

Sisällä tapahtui jotain erikoista. Padassa kävi kova porina ja sitä piti välillä sekoittaa kunnolla.Sitten Sointu huudahti: "JES! Se on...Se on valmis!"

Sointu loitsi siirrotuksen vessaan ja oli valmis.Yksii. Kaksii.

Kolmee.

JA PUFF!...ÄKKS! Aapuva. Nyt kyllä tämäkin kaatui tuolilta alas ja kipusi takaisin katsomaan tätä...haamua? Ahaa, Sointu kuiskasi että tuo tuossanoin olisi Aavemmainen Assistentti. Sointu?! Tätä loitsua olet siis uurastanut? Voihan mannapuuro. Mitähän tuo oikein tekee?

Ahaa...nyt ymmärrän. Tämä haluaa siivota! Sointu siis loitsi AA:n siivoamaan! Kätevää Sointu! (Huomasin muuten että AA kuulostaa AIVAN mieheltä koska tämä haamukin läähätti ja puuhkutti, AA:lla on siis naisen noitapuku mutta miehen ääni! Voihan...: DDDD)

Johnny päätti hiippailla sisälle koska ei varmasti tahtonut jäädä pihalle jäätymään. Johnny ensiksi tahtoi mennä lämpimään suihkuun ja vilkutti iloisesti Soinnulle kun näki tämän istuvan taas olohuoneessa lukemassa kirjaa.Sointu muisti vasta juuri silloin kun Johnny oli tarttumassa kahvaan, että vessassa oli vieläkin AA! Sointu oli jo huutamassa mutta Johnny ehti jo avata oven...

Mutta Johnny ei jaksanut huomata outoa aavetta ja hätisteli AA:n pois että Johnny pääsisi rauhassa suihkuun. Johnnyy...tuolla ei ole päätä eikä jalkoja tai mitään. Vain vaatteet. Ja sinä et huomaa mitään...aha =D

Aave taisi jotenkin suuttua tästä ja marssi oikopäätä ulos, ja ajatteli kielteisesti Johnnya kohtaan. Et taida pitää Johnnysta vai mitä?

Sitten AA marssi postilaatikon luo, ja hetti niin sanotusti veivinsä.AA siis katosi.

 

Silloin sisällä tapahtuu! Sointu alkoi ensi kiljua sitä että oli lihonnut ja sitten vasta juossut vessaan testaamaan. Sointu oli istunut vessanpöntöllä tuijottanut lautassilmillä pientä + merkkiä  ja sitten melkein pyörtynyt. Se on nyt totta. Sointu on raskaana.

Ensin Sointu oli selittänyt Johnnylle kaiken ja Johnnyn reaktio oli pomppimista paikoillaan ja sekopäistä lallattelua.Sitten Sointu oli tullut istumaan meikkipöydälle jossa vaihtoi kampauksensa paljon äidillisemmäksi.

Tältä hän näytti vaatteenvaihdonkin jälkeen.Tykkään niin kovasti noista uusista hiuksista ja tuo asu! Aivan ihana<3 Tyytyväinen pikku mamma ^____^

Johnnylla oli sellainen tunne kuin salama olisi iskenyt ja pistänyt Johnnyn aikeet uudelle suoralle. Johnny nimittäin alkoi yhtäkkiä kuntoilemaan.

Pumpsi tajusi jotain. Pumpsi tajusi, että lehdet kierretään kaupunkikämpässä oikein rullalle = DD Hienosti on tuolla tavalla rullalla

Hartaan säästön tuloksena Johnny sai vidoin oman kasvimaan! Tai oikeastaan tomaattimaan. Johnny ryntäsi heti istuttamaan tomaatteja ja vannoi kasvattavansa niitä hartaasti.

Sointu joutui joskus mennä nukkumaan jo keskellä päivää. Sitä se raskaus tuottaa.=)

Mutta yhtäkkiä. Soinnun piti nousta ylös koska vatsa kasvoi! Sointu ei saanut enää unta joten hän päätti jäädä hereille eikä jatkaisi enää unia ja hän vilkaisi samalla ulos. "Tomaatit kaipaisivat kastelua" Sointu tuumasi ja päätti mennä pihalle hoitamaan tomaatteja.

Sointu kasteli tomaatit ja huomasi että aurinko nousee pian. Sointu kipaisi siis keittiöön ja teki siellä taas aamupalaksi räiskäleitä.

Aamu jo valkeni kun Sointu söi omaa annostaan. Monen monta kertaa piti yökötellä koska räiskäleet olivat palaneet pohjaan. Olisit ollut varovaisempi!

Johnnylle aamun valkeneminen tarkoitti sitä että pääsisi hoitamaan rakasta omenapuuta. Johnny oli myös todella iloinen siitä, että tomaatintaimet olivat jo kasvaneet hyvin.

Sointu taas alkoi lukemaan rakkausromaaneja! Hänen mielestään ne ovat mielenkiintoisia. Ja niin millä tavalla?: DD

Johnny oli painunut jo nukkumaan, kun hänen piti herätä töihin. Johnny sai kuulla Soinnulta että auto ei ole tullut vielä pihaan mutta Johnny lähti jo pihalle odottamaan.

Johnny pyydysteli ötököitä odotellessaan kyytiä ja saikin saaliiksi yhden koppalakkikuoriaisen.

Sitten tuli kyyti ja sinne meni Johnny.Hyvää työpäivää!

Sointu tuumi että olisi taas iltapalan aika. Olihan Johnnyn lähdöstä töihin aika pitkäkin aika!

Koska Sointu oli raskaana, hän ei uskaltanut syödä kuin vain kevyesti salaattia.Tosi taas ahmien.Käytöstavat Sointu!

Sillä aikaa Johnny oli jo ehtinyt tulla kotiin töistä. Ylennys mukana. Tällä kertaa muistaakseni Pikaruokalan kassasta Pikaruokalan vuoropäälliköksi (?).

Johnny ilahtui suunnattomasti siitä että tomaatit olivat kasvaneet noin suuriksi! Se oli taas vähemmän riemastuttavaa että siihen oli ehtinyt jo tulla rikkaruohoja. Johnny lupasi itselleen nyppiä ne mahdollisimman pian.

Mutta sitten...Sisältä kuului valtavaa kiljuntaa. Johnny juoksi oikopäätä makuuhuoneeseen jossa Sointu kiljui täyttä kurkkua. "JOHNNY! NYT SE ON! NYT SE TULEEEE!!"

_____________________________________________________________________

 

Heijjaa ja kaikki tanssimaan! Toinen osa kirjoitettuna!Ja kaikki onnellisia xD Noniin. Tönkkö ja hyyyvin huono teksti. Kirjoitan tätä taas tällä tavalla epämääräisesti.Että mahtavaa että jos joku jaksoi ravata koko osan loppuun =D Kiitoksia seuran pitämisessä ja pienestä hiillostuksesta Chiillalle<3 Nyt.Nyt.No.Pumpsi sanoo heihei ja pyytää kommenttejaa!(Kysyisin ihan jokaiselta kommaajalta kannattaako minun jatkaa tätä? Mitä mieltä olette tekstistä?)

~Pumpsi~

P.s. Tiedän. Kuvat menevät rajojen yli mutta minä yritän nyt hamstrata niitä jotenkin siihen =)